tiistai 25. helmikuuta 2014

Oheistuotanto

Valitettavasti ohjaaja ei ole osannut ladata viime kerralla tehtyjä lyhytelokuvia blogiin. Harjoittelen vielä, joten videot päätyvät tänne sitten kun saan ne tänne jotenkin taiottua. Näette elokuvat viimeistään viimeisellä kerhokerralla :)

Meillä on nyt jo kuusi kerhokertaa takana. Hui! Meneepä aika nopeasti. Kuudennella kerralla perehdyimme oheistuotantoon. Alkuun pohdimme mitä sillä tarkoitetaan ja kisailimmekin vähän teemaan liittyen. 

Kilpailun nimi oli Upottava suo ja teemaksemme valikoitui Angry Birds. Kerholaiset jakautuivat 3-5 hengen ryhmiin. Vuorotellen jokainen ryhmä sai keksiä Angry Birds oheistuotteen. Jos ryhmä ei keksinyt tuotetta se vajosi pikkuhiljaa suohon. Neljästä virheestä ryhmä joutui ulos pelistä. Kilpailun aikana tytöt keksivät yhteensä 95 oheistuotetta Angry Birdsille. Aika hieno saavutus, vai mitä! :)

Kun kilpailut oli kilpailtu oli aika laittaa mielikuvitus valloilleen. Tytöt pääsivät kehittelemään uusia oheistuotteita. He saivat ryhmässä valita mieluisan teemaan ja siihen liittyen keksiä uuden oheistuotteen. 

Tästä alkoi suunnittelu. Teemana Manga ja oheistuotteena Mangapiirrustukset.
Teemana Pinkie Pie ja oheistuotte tabletin kotelo.



 Teemana Barbie ja oheistuote kaksipäinen tikkari!

Teemana Viivi & Wagner ja oheistuote nuket.


Teemana My little Pony ja oheistuotteena karkit.


Ja lopuksi kivaa hiihtolomaa kaikille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti